Eurocazino Gokkasten Gokken

Online Krasloten

Simbat entertainment heeft niet alleen maar gokkasten en slotmachines in haar assortiment. Een steeds grotere factor wordt het online krassen op krasloten en het online bingo spel. De kraskaarten zijn bij Simbat volledig gratis te proberen. Voor slechts 0,50 euro cent koopt u al een online kras kans waarbij u een goede kans maakt op de hoofdprijs van 1000 euro door simbat gegarandeerd. Voor één ieder die alleen genoegen neemt met die hele kleine miljoenen kans wordt afgeraden de simbat kraskaarten te spelen. Simpelweg omdat die prijzen er bij de online krasloten niet bij zitten. Die krasloten kunt u alleen kopen bij de daarvoor aangewezen kraslot verkoop punten.

Simbat entertainment geeft de volgende garantie af wat betreft de online te spelen krasloten. De winkans is gemiddeld 1 op 5. Er zijn ongelofelijk veel kleinere prijzen te winnen startend vanaf een gratis lot tot enkele tientjes. Hoofdprijzen lopen in de honderden euro's en de hoofd prijs is duizend euro.

Tevens vindt u op deze pagina de krasloten van Krastoppers. Deze online krasloten producent spitst zich uitsluitend toe op deze vorm van vermaak.

Krastoppers heeft een wat uitgebreidere prijzenpot in de verschillende krasloten gestopt. Zo kunt u maarliefst prijzen krassen van wel 50.000 euro.

Circus.nl

 

€250 Bonus
100 Free Spins

Jacks.nl

 

€100 Bonus
0 Free Spins

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen